Buffet Keuken van Danny

Moet u binnenkort een event organiseren zoals bijvoorbeeld: een verjaardagsfeest, jubileum, tuinfeest, buurtfeest, zakelijk event en andere aangelegenheden die een culinaire invulling behoeven, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De buffet suggesties kunt u bij ons opvragen en daaruit kunt u uw eigen buffet samenstellen geheel naar uw eigen wensen. Een buffet bieden wij al aan vanaf 12 personen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantie-of Kerstborrel

Geeft u voor uw werknemers een vakantie-, jubileum- of kerstborrel en bent u op zoek naar geschikte hapjes, gerechten of een barbecue? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! U geeft uw wensen aan die bij u en uw werknemers passen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

21 diner

Het moment dat uw zoon of dochter helemaal volwassen is geworden………..  Dáár hoort natuurlijk een feestje bij met vooral lekker eten en drinken.

Tijdens het 21 diner geniet u zoon of dochter in huiselijke sfeer met zijn/haar vrienden van een smaakvolle culinaire beleving. Wij dekken de dinertafel in met mooi tafellinnen, glaswerk en passend servies. In overleg geeft u uw wensen aan met betrekking tot het aantal gangen, speciale wensen en budget.

Vervolgens stellen wij een aantal gerechten samen waaruit u een keuze kunt maken. Op deze manier creëren wij samen een prachtig 21 diner dat volledig is afgestemd op de wensen van uw zoon of dochter.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lunch

Heeft u een vergadering, bijeenkomst of een andere meeting? Wij verzorgen graag uw lunch. We maken heerlijk belegde luxe sandwiches, leveren een huisgemaakte soep of maken een op maat gemaakte lunch geheel naar uw eigen wensen. Al onze producten zijn dagvers en worden bereid op ambachtelijke wijze.  Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

High Tea

Wilt u lekker bijkletsen met een heerlijke verse thee en huisgemaakte lekkernijen? U kunt onze High tea bestellen voor € 23,50 per persoon. Al onze producten zijn dagvers en worden bereid op ambachtelijke wijze. Bestellen of meer informatie? Neem contact met ons op!

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een mooi cadeau? Zoekt u een cadeaubon voor een man of juist een vrouw? Met de cadeaubon van Keuken van Danny weet u zeker dat het cadeau in de smaak valt!

Wilt u uw werknemers verrassen met een origineel kerstgeschenk? Wat dacht u van een huisgemaakte rollade van Keuken van Danny inclusief een cadeaubon?